HET BELANG VAN VERTROUWEN

Bij E-MAX weten we dat kleine veranderingen een gigantische impact hebben op de rest van het traject. We begrijpen dat u uw product snel nodig heeft en dat u blind wilt vertrouwen op de kwaliteit. Wij investeren daarom niet alleen in een duurzame wereld, maar ook in duurzame relaties met onze klanten.

Open en eerlijk

Om daarin te investeren zijn er een aantal speerpunten die we altijd nastreven. We gaan bijvoorbeeld vroegtijdig met u in gesprek. Zo kunnen we het beste meedenken over wat de juiste oplossing is voor uw specifieke situatie. U heeft misschien een idee van welke legering u nodig heeft; wellicht zijn er andere legeringen die nog beter bij uw project passen.

De afspraken die we maken, komen we altijd na. Ons leveringsdoel is dat meer dan 95% van onze producten op tijd geleverd worden. Mocht er onverhoopt tóch vertraging oplopen, zorgen we dat dit maximaal twee weken duurt. Daar wordt u altijd precies van op de hoogte gehouden. We zijn daarbij altijd open en eerlijk over de effecten; het belang van communicatie vanzelfsprekend cruciaal.

HET BELANG VAN VERTROUWEN

Net een huwelijk

Het voordeel van de samenwerking voor u als klant én voor ons speelt dan ook door op de langere termijn. Of zoals CEO Dimitri Fotij zegt: ‘Eigenlijk is de relatie tussen E-Max en haar klanten net een huwelijk. Het is een langdurige relatie waarin vertrouwen het belangrijkste is en we voortdurend investeren. De waarde die onze klant bij ons neerligt, behandelen we met de grootste zorg. De klant kan altijd op ons vertrouwen.’

Klaar voor uw volgende relatie?

Wilt u ons beter leren kennen en in gesprek gaan of wij de match voor u zijn? Dat horen we graag! Neem vrijblijvend contact met ons op. Graag tot ziens!