WELKE VERPAKKING PAST HET BESTE BIJ UW PRODUCT EN UW LOGISTIEKE SYSTEEM?

Zoals ieder profiel anders is, zo is ook iedere verpakking anders. Ze verschillen in breedte, lengte en hoogte en natuurlijk in hoe we de profielen in de verpakking krijgen. Verpakken doen we zo duurzaam mogelijk, door slim na te denken en door de juiste materialen te kiezen. En verpakken doen we in eerste instantie vooral ook op maat.

WELKE VERPAKKING PAST HET BESTE BIJ UW PRODUCT EN UW LOGISTIEKE SYSTEEM?

Welke keuze het beste bij uw product past, hangt af van uw wensen en het product zelf. Aan de hand daarvan kunnen we een gedegen advies geven over de veiligste en voordeligste manier van verpakkingen. Er zijn daarin een aantal mogelijkheden voor verpakkingen.

  1. Minimalistische verpakking
    De beste bescherming van uw product met een minimaal materiaal gebruik. Uw product wordt gewikkeld in stretchfolie en is met name geschikt voor kort transport.
  2. Herbruikbare rekken
    Onder andere door gebruik te maken van herbruikbare rekken, zijn we in staat uw aluminium producten met een zo laag mogelijke afdruk voor het milieu te verpakken. We gebruiken hiervoor onder meer de X-ECO rekken.
  3. Helemaal op maat gemaakt
    Afwijkende vormen of speciale wensen. Door de verpakking van uw product helemaal op maat te maken zijn ze zo optimaal en efficiënt mogelijk. Uw gestapelde producten zijn stabiel (en mooi ogend) verpakt waarbij sprake is van een minimaal materiaalverbruik.

Door het minimale materiaalverbruik kunt u uw aluminium producten met een zo laag mogelijke afdruk voor het milieu verpakken. De voorwaarden zijn altijd dat uw profielen volledig beschermd worden, pakketten goed stapelbaar zijn en dat de laadruimte van vrachtwagens optimaal gebruikt wordt.

Ontdekken hoe de verpakking de kers op de taart van ons product is? Wij laten het graag aan u zien. Neem contact met ons op.